Docenten geven deze editie een 7,7

Sociaal competent

Sociaal competentR. Grit, R. Guit, N. van der Sijde

Dit boek biedt een scala aan ‘skills’ die een afgestudeerde hbo’er, naast beroepscompetenties, zeker in zijn bagage moet hebben.

Docent? Bestel nu een gratis beoordelingsexemplaar »

Ga naar het online materiaal bij het boek »

beoordelingsexemplaar exclusief bij noordhoff

beoordelingsexemplaar exclusief bij noordhoff

gratis voor docenten

gratis voor docenten

bezorging binnen 2 dagen

bezorging binnen 2 dagen

geen verzendkosten

geen verzendkosten

noordhoff marktleider hoger onderwijs

noordhoff marktleider hoger onderwijs

Sociaal competent

Van een afgestudeerde hbo'er wordt een professionele beroepshouding verwacht. Hij of zij krijgt, ongeacht de werkplek of functie, te maken met vragen als: hoe stel en bereik ik mijn doelen, hoe gedraag ik me professioneel en ethisch, hoe kom ik over bij anderen, hoe communiceer ik, hoe ga ik om met collega’s, hoe bouw ik een professioneel netwerk op en hoe kan ik mijn omgeving beïnvloeden?
Docent? Bestel nu een gratis beoordelingsexemplaar »
  • Praktijkgericht
  • Helder en overzichtelijk
  • Met digitale ondersteuning

Productdetails

Auteurs R. Grit, R. Guit, N. van der Sijde
Taal Nederlands Pagina's 236
Uitgegeven 2011 Druk 2
ISBN 9789001797126

Wat vinden andere docenten?

Docenten geven deze editie een 7,7

Dit rapportcijfer is een gemiddelde van 32+ beoordelingen.

“Dit is weer zo'n boek waar ik blij van word! In heldere taal komen vele onderwerpen voorbij die een basis zijn voor het handelen van onze studenten. Super!”
ho-avatar-vrouw

Docente

"Een heel praktisch toepasbaar boek, studenten kunnen er goed mee aan de slag en mee oefenen."
ho-avatar-man

Docent

Over de auteur

Roel Grit (1954) is afgestudeerd als fysisch chemicus in Groningen en is bestsellerauteur bij Noordhoff Uitgevers. Hij is tevens docent op de Stenden Hogeschool in Emmen. Meer informatie over deze auteur is te vinden op www.roelgrit.noordhoff.nl en www.roelgrit.nl.

Roelie Guit (1960) is afgestudeerd als docent dramatische vorming en is een aantal jaren werkzaam geweest in de theaterwereld als regisseur en actrice. Sinds twaalf jaar is ze werkzaam in het hoger onderwijs, eerst als docent communicatieve vaardigheden en studieloopbaanbegeleider. Momenteel is ze verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen en is daar werkzaam als teammanager van de onderwijskundig adviseurs.

Dr. Nico van der Sijde (1959) studeerde Filosofie en Literatuurwetenschap in Groningen. Hij promoveerde op de taalfilosofie van J. Derrida, heeft veel geschreven over allerlei taal filosofische onderwerpen en was enkele jaren docent aan de Faculteit der Letteren in Groningen. Van 1997 tot 2007 gaf hij communicatie en algemene beroepsvaardigheden aan de heao van de Hogeschool Drenthe. Daar was hij ook projectleider van enkele werkgroepen over competentiegericht onderwijs, en ‘reflection advisor’ bij Leerbedrijven en SIFE. Sinds 2007 werkt hij als adviseur en beleidsmedewerker praktijkgericht onderzoek bij het Stafbureau Onderwijs & Onderzoek van de Hanzehogeschool Groningen.