Docenten geven deze editie een 7,5

Communicatie Compleet voor Hulp- en Dienstverleners

Communicatie Compleet voor Hulp- en DienstverlenersR. van Hogen, I. Onrust & K. Schermer

Dit studieboek is een nieuw communicatiehandboek, speciaal voor studenten aan opleidingen in de hulp- en dienstverlening.

Docent? Bestel nu een gratis beoordelingsexemplaar »

Ga naar het online materiaal bij het boek »

beoordelingsexemplaar exclusief bij noordhoff

beoordelingsexemplaar exclusief bij noordhoff

gratis voor docenten

gratis voor docenten

bezorging binnen 2 dagen

bezorging binnen 2 dagen

geen verzendkosten

geen verzendkosten

noordhoff marktleider hoger onderwijs

noordhoff marktleider hoger onderwijs

Communicatie Compleet voor Hulp- en Dienstverleners

Communicatie Compleet voor Hulp- en Dienstverleners is een studieboek voor het hbo, met theorie, praktijkvoorbeelden en opdrachten.

Een voorproefje van Communicatie Compleet voor Hulp- en Dienstverleners kunt u hier bekijken.

Docent? Bestel nu een gratis beoordelingsexemplaar »
  • Uniek communicatiehandboek speciaal voor hulp- en dienstverlening;
  • Compleet met direct toepasbare adviezen!
  • Inclusief uitgebreide online ondersteuning.

Productdetails

Auteurs R. van Hogen, I. Onrust & K. Schermer
Taal Nederlands Pagina's 464
Uitgegeven 2014 Druk 1
ISBN 9789001816735

Wat vinden andere docenten?

Docenten geven deze editie een 7,5

Dit rapportcijfer is een gemiddelde van alle beoordelingen van Hogeschooldocenten.

Over de auteur

Ron van Hogen werkt sinds enkele jaren als opleider van leraren Nederlands bij Hogeschool Inholland, vestiging Amstelveen. Tussen 1990 en 2006 gaf hij onder meer bedrijfstrainingen, gericht op de compositie en formulering van juridische teksten. Voor het hoger onderwijs schreef hij diverse boeken over communicatie, taalverzorging, formuleren en samenvatten. Samen met Everdien Rietstap schreef hij Basisvaardigheden Taal (2007) en Taalvaardig in het hbo: Goed Nederlands als beroepscompetentie (2011). Met Irma Onrust maakte hij Tekst & Toespraak: Een praktische cursus taalbeheersing voor het hbo (2011); met haar deed hij ook de eindredactie vanCommunicatie compleet voor commercieel economen (2012).

Irma Onrust studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkte twintig jaar als redacteur en communicatieadviseur bij overheidsbedrijven, waar zij onder meer een bedrijfsblad maakte. Zij schreef columns voor het management van die bedrijven. Met Ron van Hogen maakte zij Tekst & Toespraak: Een praktische cursus taalbeheersing voor het hbo(2011); met hem deed zij ook de eindredactie voor Communicatie compleet voor commercieel economen (2012). In 2011 heeft zij aan de Universiteit van Amsterdam de studie Klassieke Talen voltooid.

Klaas Schermer studeerde politieke en sociale wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en werkte in het wo en hbo in Nederland, verschillende andere Europese landen en de VS. Verder was hij vele jaren bestuurder in de publieke en private sector. Hij schreef boeken over vergaderen en onderhandelen, werken in non-profitorganisaties, studeren in projectgroepen, interculturele samenwerking en communicatie, en internationalisering van het hbo.