Docenten geven deze editie een 7,7

Business Administration

Business AdministrationPeter Thuis & Rienk Stuive

This study book offers an integrated, practical approach to all key aspects of business administration and to how business processes are managed. 

Docent? Bestel nu een gratis beoordelingsexemplaar »

Ga naar het online materiaal bij de 1e druk »

beoordelingsexemplaar exclusief bij noordhoff

beoordelingsexemplaar exclusief bij noordhoff

gratis voor docenten

gratis voor docenten

bezorging binnen 2 dagen

bezorging binnen 2 dagen

geen verzendkosten

geen verzendkosten

noordhoff marktleider hoger onderwijs

noordhoff marktleider hoger onderwijs

Business Administration

Business Administration offers an integrated, practical approach to all key aspects of business administration and to how business processes are managed. 

Click here for a preview of Business Administration. 

Docent? Bestel nu een gratis beoordelingsexemplaar »
  • With additional support on the website
  • Integrated approach
  • Clearly structured

Productdetails

Auteurs Peter Thuis & Rienk Stuive
Taal Engels Pagina's 425
Uitgegeven 2012 Druk 1
ISBN 9789001809768

Wat vinden andere docenten?

Docenten geven deze editie een 7,7

Dit rapportcijfer is een gemiddelde van 10+ docentbeoordelingen.

“Een zeer compleet boek!”
ho-avatar-vrouw

Docente

“Fantastisch boek waarin integraal denken eindelijk weer eens is beschreven.”
ho-avatar-man

Docent

Over de auteur

Drs. Rienk Stuive (1976) heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft daarna een professional masters-titel in Milieumanagement aan de VU behaald. Bij Oiltanking in de Amsterdamse haven was hij daarna milieumanager. Bij deze industriële dienstverlener is hij zijn carrière begonnen met het beoordelen van werkinstructies en organisatieprocessen en is hij betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw milieuzorgsysteem. Als docent Management & Organisatie aan de Hogeschool van Amsterdam heeft de auteur de praktijk ingeruild voor de theorie. Door het schrijven van studieboeken wil hij zijn praktijk- en theoriekennis combineren. Eerder verscheen van zijn hand bij Noordhoff Uitgevers het praktische boek Wat is een bedrijf? Naast zijn docentschap en schrijverschap is Rienk Stuive eigenaar van Webcollege.nl.

Ir. Peter Thuis (1970) studeerde bedrijfskunde aan de TU Eindhoven en de Universiteit Maastricht. Hij gaf op de Avans Hogeschool (HEAO Breda) het vak Management & Organisatie en Informatiekunde. Eerder verschenen van zijn hand bij Noordhoff Uitgevers verschillende boeken over bedrijfskunde, management en organisatiekunde: Toegepaste Organisatiekunde, Bedrijfskunde De Basis, Introductie in management en 75 Managementkengetallen. De auteur had directie- en toezichthoudende functies in middelbaar beroeps- en het universitair onderwijs. Thuis is thans lid van het College van Bestuur van ROC Gilde opleidingen (mbo-instelling), waar hij naast zijn rol als bestuurder nog regelmatig onderwijs verzorgt. Ook is hij voorzitter van de rekenkamer van een zestal gemeenten.