Docenten geven deze editie een 7,5

Bedrijfseconomie voor de Dienstensector

Bedrijfseconomie voor de DienstensectorM.P. Brouwers, W.G.H. van Hulst & P.A.M. de Keijzer

Dit studieboek helpt studenten op een heldere en toegankelijke manier bij het begrijpen en kunnen toepassen van bedrijfseconomische principes. 

Docent? Bestel nu een gratis beoordelingsexemplaar »

Ga naar het online materiaal bij het boek »

beoordelingsexemplaar exclusief bij noordhoff

beoordelingsexemplaar exclusief bij noordhoff

gratis voor docenten

gratis voor docenten

bezorging binnen 2 dagen

bezorging binnen 2 dagen

geen verzendkosten

geen verzendkosten

noordhoff marktleider hoger onderwijs

noordhoff marktleider hoger onderwijs

Bedrijfseconomie voor de Dienstensector

Bedrijfseconomie voor de Dienstensector biedt studenten die een opleiding volgen die hen voorbereid op het werken in de dienstverlening handvatten voor het begrijpen en kunnen toepassen van bedrijfseconomische principes.
Docent? Bestel nu een gratis beoordelingsexemplaar »
  • Voldoet aan de wensen van de doelgroep
  • Volledig en toegankelijk
  • Met digitale ondersteuning

Productdetails

Auteurs M.P. Brouwers, W.G.H. van Hulst & P.A.M. de Keijzer
Taal Nederlands Pagina's 336
Uitgegeven 2008 Druk 1
ISBN 9789001702489

Wat vinden andere docenten?

Docenten geven deze editie een 7,5

Dit rapportcijfer is een gemiddelde van alle beoordelingen van Hogeschooldocenten.

Over de auteur

Piet de Keijzer is in 1984 aan de Universiteit van Tilburg afgestudeerd in de Algemene Economie. Daarna werkte hij als docent bedrijfseconomie en statistiek bij de HEAO in Breda. In die tijd heeft hij samen met Rien Brouwers een cursus Bedrijfseconomie ontwikkeld, waaruit later het Basisboek Bedrijfseconomie is ontstaan. De samenwerking met Rien resulteerde verder nog in de methode bedrijfseconomie voor het MBO en het boek Bedrijfseconomische thema's. Vanaf 1 februari 2008 werkt Piet als docent en teamleider Bedrijfseconomie bij Fontys Hogeschool.

Prof. dr. W. van Hulst (1939) was van 1980 tot 2004 gewoon hoogleraar in de bedrijfseconomie en industrial economics aan de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de Universiteit van Tilburg. Van 1990 tot 2000 was hij bovendien docent aan het University Center for Market Economics van deze universiteit. In dit kader was hij in 2001 gastdocent aan de Lemonosov State University in Moskou. Hij heeft vele bestuursfuncties vervuld binnen en buiten de Universiteit van Tilburg, waaronder die van Decaan van de toenmalige Economische Faculteit en die van directeur van het Economisch Instituut Tilburg.

Rien Brouwers is in 1981 afgestudeerd in de bedrijfseconometrie aan de Katholieke Hogeschool Tilburg. Rien heeft een jarenlange ervaring in het onderwijs, eerst als docent en later als hoofd opleidingen bedrijfseconomie en accountancy aan de HEAO te Breda. Op landelijk niveau heeft Rien een actieve rol gespeeld onder andere bij het opstellen van het beroeps– en opleidingsprofiel Bedrijfseconomie, als voorzitter van het landelijk overleg bedrijfseconomie en lid van het dagelijks bestuur van de sectorraad Economie. Rien is ruim 20 jaar actief als auteur van studieboeken voor het vakgebied bedrijfseconomie in het hbo en de bve–sector. Momenteel is hij directeur van het Leer– en Innovatiecentrum van Avans Hogeschool.